معرفی کتاب؛

ویراست جدید «روش پژوهش در تاریخ‌شناسی» روانه بازار کتاب شد

ویراست جدید «روش پژوهش در تاریخ‌شناسی» روانه بازار کتاب شد

ویراست دوم کتاب «روش پژوهش در تاریخ شناسی»، تالیف حسن حضرتی، با تجدید نظر اساسی و اضافات به تازگی منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، به همت نشر لوگوس ویراست دوم کتاب «روش پژوهش در تاریخ شناسی»، تالیف حسن حضرتی، با تجدید نظر اساسی و اضافات در ابتدای مهر ماه روانه بازار کتاب شد و با استقبال خوبی نیز مواجه شد.

حسن حضرتی، استاد روش تحقیق در تاریخ و متخصص مطالعات عثمانی، این کتاب را با رویکردی مشخص به روش تحقیق در تاریخ تالیف کرده است و در تبیین این موضوع اساسا سعی نمی‌کند آثار به نگارش درآمده در حوزه روش تحقیق در دیگر علوم انسانی را سرمشق خود قرار دهد.

نویسنده با افزودن نقدهای اساتید دیگر به این کتاب در فصل آخر (فصل چهارده) به غنای آن افزوده است. از جمله بخش‌های دیگر افزوده شده، در مقایسه با ویراست قبلی، بخش «ملاحظات ارزی در تاریخ‌ورزی» است که در فصل سیزده آمده است.

ویرایش جدید کتاب متشکل از 14 فصل است که در آنها به مباحث مختلف مطرح و مورد نیاز در روش تحقیق در تاریخ از مبانی فلسفی تاریخ‌نگاری گرفته تا انواع مراجع تاریخی و شیوه نگارش پایان‌نامه در این حوزه و مسائل مرتبط دیگر پرداخته شده است.

نشر لوگوس این کتاب را در قطع رقعی، در 303 صفحه و به قیمت 38000 هزار تومان وارد بازار نشر کرده است.

کد مطلب 4418946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha